Vrienden van het Nunspeets Kleinkoor

Wordt vrienden van het Nunspeets Kleinkoor!

Het Nunspeets Kleinkoor wil muziek van hoog niveau ten gehore brengen. Wij zijn afhankelijk van een steeds sluitende projectbegroting en realiseren dat met een zeer beperkte gift van het Rabo dichterbijfonds en de contributiebijdragen.

Om de concerten te kunnen blijven uitvoeren is uw steun nodig! Daarom bieden wij u de mogelijkheid “vriend van het Nunspeets Kleinkoor” te worden.

Als u geniet van onze muziek en ons wilt steunen, kunt u zich opgeven door een e-mail te sturen aan: info@nunspeetskleinkoor.nl. De bijdrage bedraagt 15 Euro per jaar en kan dmv een automatische incasso worden afgeschreven of worden overgemaakt op rekening NL24RABO 0347572448 tnv Nunspeets Kleinkoor, Nunspeet o.v.v. “Vrienden van Nunspeet”..

Als vriend (of vriendin) van het Nunspeets Kleinkoor wordt u jaarlijks uitgenodigd voor het kerstconcert in kerk “De Ontmoeting” aan de Arthur Brietstraat te Nunspeet en heeft u een gereserveerde plaats. Ook wordt u op de hoogte gehouden van de activiteiten van ons koor via de E-mail.

Uw aanmelding zien wij met enthousiasme tegemoet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

NKK